Deltaker

Praktisk informasjon til deg som deltar

Løypa er 4,5 kilometer. Veien blir stengt fra Hermods plass til trafosvingen ettermiddagen onsdag 5.februar. Fredag 7.februar stenges det helt ned til rundkjøringen på Torget. Det vil si at om du må oppover løypa med bil, må dette gjøres før onsdag ettermiddag.

Alle må gå til start. Går man i jevnt tempo bruker man ca 1 time. Beregn gjerne ekstra tid. Man blir varm på veien opp så tenk lett påkledning oppover og ha med en varm jakke til du kommer på toppen og må stå og vente.

Parkering koster 50 kr og er på Hurdal Stadion. Vi oppfordrer alle til å bruke Vipps. Har du ikke Vipps, kan du betale kontant.

Startnummer får dere på sparkkontoret som er lett synlig i målområdet. Kl 11.00 stenger utdelingen av startnummer.

Går du oppover i løypa etter første start kl 12, ber vi deg vise respekt for de som deltar og hold godt ut mot kanten så dere ikke hindrer de som kjører.

Kl 12.45 starter klassen for funksjonshemmede. Her er det mange blinde som ønsker kjøre selv så vis ekstra hensyn. Setter stor pris på om flest mulig er på oppe på start innen denne tiden. 

Piggsko/brodder er tillatt i alle klasser. Det anbefales da man lettere bremser ved behov. Ha gjerne sko som går over anklene da det er lett å få et kutt av en meie i kampens hete. All annet av endringer på spark som bedrer kjøreegenskapene hører til i modifisert klasse. Det er ikke tillat å ha med hund i noen av klassene.

Hjelm er PÅBUDT i alle klasser.

Arrangementet er alkoholfritt. Berusede personer vil bli nektet å starte pga sikkerheten.

Vi håper alle får en flott vinterdag i Hurdal.